Alle 3 redenen om je NU in te schrijven: overzicht!

1. Voorpret!

Misschien heb je dit spreekwoord wel eens gehoord: “Het gaat niet om de bestemming, maar om de herinneringen die je onderweg maakt”. Dat spreekwoord vat eigenlijk in één zin samen waarom je je nu al voorlopig in moet schrijven. Namelijk, met je voorlopige inschrijving wordt je Masterskip-reis in één stap serieus. Het is niet meer alleen een idee in je hoofd, maar je reis wordt iets waar je actief mee bezig gaat!

Lees verder over VOORPRET >

2. Je inschrijving kost tijd

Een jaar lijkt lang, maar geloof ons: de dagen vliegen voorbij! Er zijn Masterskip trainees die al meer dan 2 jaar voor hun reis beginnen met de voorbereidingen. Als je je dat bedenkt is een jaar ineens niet meer zo heel lang…! We kunnen je wel geruststellen hoor: het is prima mogelijk om de voorbereiding op je reis in één jaar te doen. Maar wacht niet te lang, en gun jezelf tijd om van de voorpret te genieten.

Lees verder over TIJD >

3. Volle reizen…

Het gebeurt echt: trainees die niet mee kunnen op reis omdat ze zich te laat hebben ingeschreven. Deze trainees zijn soms al druk bezig met het bij elkaar vinden van het benodigde geld, maar ondanks dat missen ze toch de boot… En het aller-zuurste: achteraf was het gemakkelijk te voorkomen!

Lese verder over VOLLE REIZEN >