INFORMATIE BIJEENKOMSTEN

Alles weten over Masterskip?

Laat je informeren en stel iedere vraag die in je op komt! Regelmatig organiseren wij informatiebijeenkomsten voor toekomstige trainees en hun ouders. Naast alle informatie die wij via onze website verstrekken, is het persoonlijk contact voor zo’n grote reis toch het belangrijkste. Wij raden jullie daarom ook aan om naar een informatiebijeenkomst te komen.
> Meld je aan!

Tijdens een informatiebijeenkomst vertellen we over het leven aan boord, lichten we de verschillende reizen toe en delen oud-Masterskippers hun ervaringen. Daarnaast is er genoeg ruimte voor al jullie vragen en staan wij open voor gewoon een persoonlijk praatje. Tijdens elke informatiebijeenkomst zijn een onderwijscoördinator of docent en oud-Masterskippers aanwezig. Op sommige dagen is het zelfs mogelijk om de sfeer aan boord te proeven.

We organiseren meerdere keren per jaar zowel online als ‘live’ informatiebijeenkomsten. Wil jij graag een informatiebijeenkomst bijwonen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. In het geval van een online bijeenkomst ontvang je een paar dagen van tevoren een mail met linkje naar de bijeenkomst.

Informatiebijeenkomst op locatie

Wanneer er meer mensen van een klas of school geïnteresseerd zijn, dan zijn wij ook bereid om bij op school of locatie langs te komen en een presentatie te geven. Op die manier kunnen we iedereen (zowel de leerlingen als de docenten en ouders) gelijk van de juiste informatie voorzien en het onderwijsprogramma toelichten.

AANMELDformulier