Wat als…: COVID-19 en Masterskip 2021/2022

“Gaat jouw reis in 2020/2021 niet door i.v.m. COVID-19? Dan 100% geld terug!”

Dat staat bij onze reizen in 2020-2021. Hoe gaan we dan volgend jaar doen? De omstandigheden zijn nogal veranderd het afgelopen jaar. En wij passen onze reizen continu aan de veranderende omstandigheden aan.

Ons belangrijkste uitgangspunt is altijd dat we onze deelnemers de Masterskip reis willen geven die ze verdienen. En tot nu toe lukt dan ook, ondanks de lastige omstandigheden. We zijn verantwoordelijk voor de veiligheid en gezondheid van onze deelnemers, dat is dit én komend jaar niet anders dan andere jaren!

De voorwaarden voor onze COVID-19 garantie voor de reizen in het schooljaar 2021-2022:

– Als de reis vanuit ons als organisatie niet door kan gaan, krijg je je geld terug. Of we overleggen over een alternatief: een andere reis, het schooljaar erop mee, …

Deze garantie geldt niet voor de volgende situaties:

– Jij kunt niet mee omdat je besmet bent met COVID-19. Het is jouw verantwoordelijkheid om te zorgen dat je aan de dan geldende eisen voldoet: bijv. een negatieve PCR-test of gevaccineerd zijn.

– De reis verandert qua route: onze reizen zijn (ook zonder COVID) altijd weer- en windafhankelijk, en we houden altijd rekening met de lokale situatie in de landen waar we naartoe gaan. Dat kan betekenen dat we niet naar een bepaalde plek gaan, waar we eigenlijk wel naartoe hadden gewild. Zo gaan we dit schooljaar niet naar Cuba omdat het een te groot risico oplevert voor onze deelnemers. Je krijgt geen geld terug omdat we ergens niet naartoe gaan. Als de reis doorgaat spannen wij ons in om het een echte Masterskip reis te laten zijn, los van de bestemmingen waar we naartoe gaan.

Heb je nog een andere vraag?

Wanneer je nog een aanvullende vraag hebt, of gewoon iets kwijt wilt zijn we er natuurlijk om je te helpen. Neem gerust contact met ons op!