Trainee Julia

Trainee Julia: ‘Het leek een gebruikelijke woensdag op school: regen, kinderen die elke minuut van de dag tegen hun slaap vechten en docenten die zichzelf met tegenzin weer voor de klas slepen. Het leek een gebruikelijke woensdag…. tot, mijn mentor destijds, met een fantastisch verhaal kwam over hoe het anders kon! Hoe je ook naar school kon gaan maar dan terwijl je woeste oceanen trotseerde, en meer leerde dan alleen schoolse zaken. Mijn docente introduceerde mij: Masterskip.’

Over anderhalve week is het zover. Julia stapt aan boord van de Wylde Swan, nadat ze met de hele groep nieuwe trainees naar Martinique is gevlogen. Op haar website https://www.juliavolgtonderwijsopzeilreis.com/ beschrijft Julia op een prachtige manier waarom zij dit zo graag wil gaan doen:

‘Dit is een grote wens van mij omdat ik mijn innerlijke Pirate of the Caribbean kan loslaten, en meer kan leren dan het gebruikelijke. Zo kan ik bijvoorbeeld sociaal groeien door mij in een “mini-maatschappij” aan boord te ontwikkelen. Wij zijn immers met 45 mensen, waaronder leerlingen, crew en docenten, aan boord inons eigen wereldje. We zullen elkaar en onszelf zeker tegenkomen, waar we mee moeten zullen omgaan en iets van kunnen opsteken. Ook zal ik leren zeilen als de beste, en heel veel te weten komen over de oceaan. En niet te vergeten, veel indrukken opdoen van de Caribische eilanden met hun exotische cultuur!’

Julia en alle trainees, docenten en crew van de Caribische ontdekkingsreis (reis 3): wij wensen jullie alvast een hele mooie reis toe!

Extra reis,
dit schooljaar!

We organiseren in 2021/2022 een extra Masterskip reis naar een heel bijzonder gebied. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Ga jij mee dit nieuwe vaargebied verkennen?