Masterskip wast zich naar een schonere wereld

Ook bij Masterskip maken we stappen op het gebied van verduurzaming aan boord. Zo zijn alle onze schepen voorzien van een omgekeerde osmose-installatie, waarmee zeewater wordt omgezet in drinkwater. Dit proces verwijdert namelijk alle onzuiverheden en zouten uit het zeewater, waardoor het veilig en drinkbaar wordt voor onze trainees en crew. Hierdoor wordt er relatief eenvoudig op een duurzame manier bijdragen aan het verminderen van de ecologische voetafdruk van het schip.

Daarnaast wordt er aan boord veel aandacht besteed aan duurzaamheid in de voedselvoorziening. Zo wordt er zo veel mogelijk lokaal ingekocht, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor de lokale economie. Voedselverspilling is überhaupt een no-go aan boord, zo dus ook tijdens het Masterskip programma en er wordt dan ook zorgvuldig omgegaan met de voedselvoorraad.

We willen onze trainees stimuleren om duurzaam te leven en daarom bieden we jullie een unieke kortingscode voor de aankoop van Marcel’s green soap producten. Dit zijn duurzame en milieuvriendelijke schoonmaakproducten die worden gemaakt van natuurlijke ingrediënten en biologisch afbreekbaar zijn. Nu denk je misschien schoonmaakproducten, wat heb ik daar nou aan als ik aan boord ben? Nou, Marcel levert ook shampoos en lichaamszeep! Door deze producten aan boord te gebruiken, kunnen onze trainees hier in ieder geval hun steentje bijdragen aan een duurzamere en schonere wereld.

We zijn trots op de stappen die continu worden gezet op het gebied van verduurzaming en zal zich blijven inzetten voor een zo duurzaam mogelijke toekomst. Kijk snel op je paklijst in je persoonlijke account voor de kortingscode en doe mee!