Masterskip update: seizoen 2020/2021

Ahoy!

We zijn een tijdje onderweg in het Masterskip schooljaar. De trainees van reis 1 zijn net na kerst thuisgekomen van een onvergetelijke oceaanreis die goed is verlopen. En de trainees van reis 2 zijn op dit moment alweer op de helft van hún bijzondere avontuur: een ontdekkingsreis langs de bovenwindse eilanden in het Caribisch gebied.

Het hele Masterskip Wylde Swan team is op ons kantoor en aan boord steeds bezig om alles zó te organiseren en coördineren dat onze trainees een optimale leerervaring hebben. Want dat is onze missie: de trainees een onvergetelijke reis laten beleven waarbij ze zich persoonlijk kunnen ontwikkelen en een heleboel kunnen leren… Juist in deze uitdagende tijd is Masterskip een extra bijzonder project.

Hoe de reizen verlopen valt te lezen in de blogs op onze website. Vaak wordt door de trainees beschreven hoe een dag aan boord eruit ziet. Maar ook de scheepsarts, docent, kapitein of deckhand schrijft tijdens de reis een blog. En daarmee krijg je een mooi beeld van hoe het er aan boord aan toe gaat.

De aankomend Masterskip trainees van reis 3 hebben inmiddels hun voorbereidingsbijeenkomst achter de rug. Zij zijn nu druk bezig met het regelen van het schoolwerk en zorgen dat ze gezond aan boord komen, door een PCR test te doen voor vertrek. Zo lijkt het erop dat we straks ook díe trainees binnenkort een onvergetelijke leerervaring op zee kunnen geven. We varen verder!

En tot slot zijn we natuurlijk dankbaar voor het vertrouwen en het meedenken van het thuisfront. Met elkaar zorgen we er ook dit jaar weer voor dat we alle Masterskip-trainees (én ouders op afstand) een onvergetelijke levenservaring mee kunnen kunnen geven aan boord van de Wylde Swan!