Masterskip in cijfers: hoe vol zitten we?

Als jij contact met ons hebt gehad over je reis van volgend jaar hebben we je waarschijnlijk geadviseerd je zo snel mogelijk definitief in te schrijven als je zeker weet dat je mee gaat. Misschien vraag je je wel af: hoe vol zitten de reizen nu eigenlijk? Tijd voor een statusupdate!

Hoe vol zit Masterskip?

Masterskip 2022-2023 is op dit moment voor 81% vol!

Dit getal is berekend door alle ingeschreven leerlingen bij elkaar op te tellen, en te delen door het totaal aantal plekken dat we volgend schooljaar hebben.

Ter vergelijking: vorig jaar was Masterskip op dit moment voor 74% vol. We lopen dus voor op vorig jaar, en dat betekent dat de reizen nóg eerder vol zullen zijn dan vorig jaar. En dat terwijl we volgend jaar ook nog eens veel meer trainees mee kunnen nemen dan dit jaar, omdat we drie extra reizen aan kunnen bieden op de Reade Swan. Masterskip groeit nog steeds enorm in populariteit!

Waarom geen specifieke aantallen?

En waarom geven we geen specifieke inschrijf-aantallen? Dat doen we niet omdat het regelmatig voorkomt dat meerdere leerlingen zich in een bepaalde periode tegelijkertijd definitief inschrijven. Stel; we vertellen jou maandag dat er nog 5 plaatsen vrij zijn. Dat geeft je waarschijnlijk het gevoel dat je nog wel even tijd hebt. Terwijl het best eens zo kan zijn dat deze reis in de loop van de week volgeboekt raakt. Er zijn bijvoorbeeld meerdere leerlingen van dezelfde school die in deze week toestemming krijgen. In het verleden hebben we hier wel eens wat teleurstellingen over gehad, die we graag voorkomen. Vandaar dat wij zeggen: weet je zeker dat je mee wilt? Schrijf je dan definitief in!