Ik sta op de wachtlijst, en nu?

Je bent al een tijdje bezig met je droomreis: jij wilt met Masterskip mee! Je hebt je voorlopig ingeschreven, maar definitief maken lukte nog niet vanwege school, geld of een andere reden. Of misschien heb je pas recent van Masterskip gehoord, dat kan natuurlijk ook. Helaas, vanwege de grote belangstelling voor onze reizen is de reis van je keuze vol. Jij hebt je nog niet definitief ingeschreven, dus kunt niet mee. Dat is natuurlijk balen. Of, zijn er nog mogelijkheden? Jazeker!

Reis vol? Dit zijn je vervolgstappen

Wees gerust: je kunt nog mee op reis! Er is eigenlijk één route voor wanneer je niet meer mee kunt op de reis van je keuze, en die bestaat uit twee stappen.

Stap 1: Bedenk de reis van je 2e keuze

Tijdens je inschrijving op onze reis vragen we je altijd naar een reis van je 2e keus. We zeggen ook altijd dat je je voorlopig in mag schrijven voor meerdere reizen. Hierdoor spreid je namelijk je kansen en vergroot je de kans dat je mee kunt met Masterskip! Wanneer blijkt dat de reis van je eerste keuze vol is kun je gaan kijken naar een tweede keus en je boeking daarnaar over zetten (neem hiervoor contact met ons op). Wij kunnen je vertellen op welke reizen nog plek is, zodat jij je inschrijving definitief kunt maken én mee kunt op reis!

Stap 2: Op de wachtlijst

Nadat je boeking om is gezet naar een alternatieve reis kun je er voor kiezen om je naam alsnog op de wachtlijst van je 1e reis te laten zetten. Mocht er nog een plekje voor je vrij komen hoor je dat van ons, en kunnen we je (definitieve) inschrijving omzetten. Je kunt je hier inschrijven op de wachtlijst.

“Kan ik nog mee?”

Het is belangrijk om te beseffen dat de kans dat je na de wachtlijst nog mee kunt op die specifieke reis erg klein is. We hebben jaarlijks weinig annuleringen, en als dit toch het geval is wordt dat vaak vlak voor vertrek bekend. Je moet dan dus snel kunnen schakelen, en in veel gevallen is de reis van 2e keus inmiddels de 1e keus geworden :).

Status reizen 23/24

In ons boekingssysteem kun je bekijken op welke reizen je momenteel nog kunt inschrijven. Ben je benieuwd naar de actuele status van een reis? Neem dan gerust contact met ons op. We bekijken graag de mogelijkheden met je!