Een overzicht: de reizen in 2022/2023

Voor het nieuwe schooljaar van 2022/2023 hebben we een aantal nieuwe reizen gemaakt! Hiermee gaan we met Masterskip een nieuw vaargebied ontdekken. Twijfel je tussen de reizen? Op deze pagina vind je een overzicht van de reizen voor 2022/2023 (gesorteerd op datum).

Alle genoemde data/routes zijn onder voorbehoud.

WS 1: Oceaanoversteek naar de Cariben

DATA: 10 november 2022 – 21 december 2022

Maak de reis die alle zeehelden gemaakt hebben over de Atlantische oceaan naar het Caribisch gebied. Ontdek wat een oceaanoversteek zo uniek maakt: beleef de stilte en rust op zee, en maak kennis met de dolfijnen, walvissen en andere zeedieren die je midden op de oceaan misschien wel tegenkomt.

Lees meer

RS 1: Oceaanoversteek naar Brazilië en Suriname

DATA: 10 november 2022 – 24 december 2022

Maak de reis die alle zeehelden gemaakt hebben over de Atlantische oceaan naar het Brazilië en Suriname! Ontdek wat een oceaanoversteek zo uniek maakt: beleef de stilte en rust op zee, en maak kennis met de dolfijnen, walvissen en andere zeedieren die je midden op de oceaan misschien wel tegenkomt.

Lees meer

WS 2: Tall Ship zeilen in de Cariben

DATA: 24 december 2022 – 27 januari 2023

Deze reis laat de ware ontdekkingsreiziger in je naar boven komen. Het Tall Ship is je thuisfront: in de eerste weken leren we je werkelijk alles over het zeilen op een Tall Ship. Met dit schip vaar je vervolgens van tropisch eiland naar tropisch eiland, en op deze eilanden ga je samen met lokale gidsen op expeditie de jungle in.

Lees meer

RS 2: Zeilen in de Cariben met oceaanoversteek naar Spanje

DATA: 10 januari 2023 – 18 februari 2023

Deze reis biedt het beste van twee werelden. Een reis van in de Caraïben en ook een lange oversteek over de Noord-Atlantische oceaan. Zeil meer dan een week langs de Caraïbische eilanden wordt één met het schip, de zee en de wind, spot dolfijnen en walvissen vanuit de mastSteek dan de oceaan over via de Azoren en juich als je de lichtjes van de Noord Spanje aan de horizon ziet verschijnen.

Lees meer

WS 3: Expeditie naar de jungle en het koraal

DATA: 29 januari 2023 – 04 maart 2023

Deze reis laat de ware ontdekkingsreiziger in je naar boven komen. Het Tall Ship is je thuisfront: met het schip vaar je van tropisch eiland naar tropisch eiland, en op deze eilanden ga je samen met lokale gidsen op expeditie de jungle in. Onderzoek bijzondere plaatsen waar weinig mensen komen, geniet van de prachtige natuur: zowel boven als onder water!

Lees meer

WS 4: Caribische ontdekkingsreis naar Jamaica en Cuba

DATA: 06 maart 2023 – 09 april 2023

Jamaica en Cuba: twee landen in het Caribisch gebied met een grote verscheidenheid in natuur. Wist je bijvoorbeeld dat het land Cuba, naast het hoofdeiland zoals iedereen dat kent, wel 4.000 kleine eilandjes rijk is? Genoeg te ontdekken dus, en dat ga je ook zeker doen tijdens deze reis. Aan boord van ons Tall Ship zeil je van eiland naar eiland en ontdek je de (on)bekende cultuur én natuur van deze bijzondere eilanden.

Lees meer

RS 3: Zeilen langs de Noorse kust naar Spitsbergen

DATA: 14 maart 2023 – 17 april 2023

Je reis start in Nederland met deze bijzondere reis. Na een paar dagen zeilen komen we in Noorwegen aan. Als het weer het toestaat, steken we eerst nog een stuk de zee op om lekker wat mijlen te maken. Vervolgens proberen we te eindigen in Spitsbergen…

Lees meer

WS 5: Oceaanoversteek langs de Cariben – Azoren – Nederland

DATA: 12 april 2023 – 28 mei 2023

Deze lange oversteek over de Noord-Atlantische oceaan geeft je alle tijd om het leven aan boord van een Tall Ship van binnenuit te leren kennen. Wordt een met het schip, de zee en de wind, spot dolfijnen en walvissen vanuit de mast en juich als je de lichtjes van de Azoren aan de horizon ziet verschijnen.

Lees meer

Kun je niet kiezen? Schrijf je dan op meerdere reizen in!

Denk je nu bij meerdere reizen: “die lijkt me gaaf!”? Schrijf je dan gewoon voor meerdere reizen voorlopig in! Je zit dan namelijk nergens aan vast, en je voorlopige inschrijving is helemaal vrijblijvend. Bekijk alle reizen hier >

Extra reis,
dit schooljaar!

We organiseren in 2021/2022 een extra Masterskip reis naar een heel bijzonder gebied. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Ga jij mee dit nieuwe vaargebied verkennen?