Boekingsdrukte: wanneer definitief inschrijven?

Masterskip groeit als een oceaangolf in windkracht 8: snel en onstuimig. Waar we een paar jaar terug nog ons best moesten doen om leerlingen te werven om mee te gaan, zijn we tegenwoordig voornamelijk bezig om te zorgen dat we iedereen die geïnteresseerd is aan boord kunnen krijgen. Het is voor veel leerlingen een droom om mee te kunnen met Masterskip! De persoonlijke ontwikkeling, de boost in het zelfstandig leren & werken, het verhaal dat je voor later, bijvoorbeeld bij decentrale selectie of een sollicitatie, meeneemt na een Masterskip reis zijn belangrijke elementen om mee te willen.

Het proces

Het begint met een vrijblijvende, voorlopige inschrijving voor de reis van je eerste keuze. Vanaf de zomer hebben zich massaal leerlingen ingeschreven voor onze reizen. Daardoor hebben we nog nooit zo vroeg zoveel inschrijvingen gehad. En omdat we dit volgend jaar onze capaciteit vergroten met een tweede Tall Ship, stelt ons dat gerust!

Na je voorlopige inschrijving regel je toestemming van school. Inmiddels werken de meeste scholen graag mee aan jouw deelname aan een Masterskip reis en levert dit geen problemen op. Bekijk ook ons overzicht van scholen waarvan al eerder leerlingen mee zijn geweest. Natuurlijk ga je ook een plan maken om het geld bij elkaar te krijgen. Hoeveel procent jij zelf betaalt is verschillend per leerling.

Zodra je weet dat je mee kunt maak je in je persoonlijke account je inschrijving definitief. Als er nog plaats is, ben je dan zeker van je plekje aan boord.

Het aantal plaatsen per reis heeft te maken met het vaargebied en of je mee gaat met de Wylde Swan of de Artemis. Als een reis vol begint te raken lees je dit in onze nieuwsbrief. Houd hierbij in gedachten dat de hoeveelheid definitieve inschrijvingen samenhangt met de periode. Bijvoorbeeld: vakantieperiodes zijn populair! Als je zeker wilt zijn van een plekje, dan schrijf je je dus vóór deze populaire perioden in.

Uiteindelijk is een reis vol! Als je niet bij de definitieve inschrijvingen zit kun je soms nog naar een reis of schip switchen waar nog wél plek is. Ook kun je ervoor kiezen om op een wachtlijst te komen. Is de reis van jouw keuze vol? Vul dan ons contactformulier in, en vermeld daarbij op welke reis je staat ingeschreven, en op welke wachtlijst je graag wilt.