7-daagse Masterskip-Examenreis naar Londen

Wat doe je tussen je laatste examen en de examenuitslag? Dan ga je op examenreis! Natuurlijk kun je kiezen voor Chersonissos, Kos of Blanes. Bij de Masterskip-Examenreis ga je écht wat beleven. We zeilen van Scheveningen naar Londen. Daar houden we het Masterskip-Examenfeest.

In Scheveningen ligt jouw Wylde Swan voor je klaar. Je bent weer terug op je vertrouwde plek. We gaan een lekker stuk zeilen. Naar Londen! Net als Michel de Ruyter varen we de Thames op om in hartje centrum Londen af te meren. Daar houden we het Masterskip-Examenfeest. Je hebt ook de tijd om Londen te bezoeken en te shoppen. Daarna zeilen we weer terug naar Nederland.

De inhoud

Genieten van de zee, van de sterrennacht (want nu loop je wel de hele 4 uur nachtwacht) en van je verdiende vrijheid. En natuurlijk een mooi Masterskip-Examenfeest in Londen!

Je hebt net een periode van vele jaren school afgerond. Waarschijnlijk sta je op het punt om in september nieuwe horizonnen te verkennen. We blikken terug op jouw schooltijd en hoe je bent geworden wie je nu bent. En we kijken vooruit naar wat je talenten zijn en hoe jij die gaat inzetten voor je nieuwe avonturen.

Voor wie?

Oud Masterskippers en hun vrienden. Na al die verhalen over Masterskip en de Wylde Swan kunnen ook trainees die nog niet mee zijn mee geweest op de Wylde Swan hun Masterskip-Examenreis doen.

Praktisch

Op zondag 31 mei ga je in de avond aan boord. We vertrekken diezelfde avond nog naar zee om de zomernacht in te zeilen. In Londen houden we het Masterskip-Examenfeest en bezoeken we de stad. De dresscode volgt nog.

Op zaterdag 6 juni ga je om 17:00 in Harlingen van boord om op woensdag 10 juni te horen dat je geslaagd bent.

Kosten:             € 770,-
Inclusief:          Inclusief alles zoals je dat van Masterskip gewend bent

Klik hier voor meer informatie