3 redenen om je nu in te schrijven: voorpret

Ahoy reiziger! Dus jij ziet het zitten om mee te gaan met Masterskip? Leuk! Dan heb je waarschijnlijk gelezen wat de eerste stap van je Masterskip-reis is: je voorlopige inschrijving. Maar toch heb je dat misschien nog niet gedaan. Misschien heb je nog vragen over je reis, of wacht je nog even een informatiebijeenkomst af. Toch is het wel belangrijk om je voorlopige inschrijving nu te regelen. Waarom? We geven je de 1e van 3 redenen!

1. De voorpret kan beginnen!

Misschien heb je dit spreekwoord wel eens gehoord: “Het gaat niet om de bestemming, maar om de herinneringen die je onderweg maakt”. Dat spreekwoord vat eigenlijk in één zin samen waarom je je nu al voorlopig in moet schrijven. Namelijk, met je voorlopige inschrijving wordt je Masterskip-reis in één stap serieus. Het is niet meer alleen een idee in je hoofd, maar je reis wordt iets waar je actief mee bezig gaat!

Je staat in ons systeem

Zo sta je bijvoorbeeld definitief in ons systeem. Bij iedere check naar hoe snel een reis vol loopt komt jouw naam voorbij. Je staat in onze contactlijst, en we helpen je met de voorbereidingen van je reis. Bijvoorbeeld in het contact met school, de tips in onze nieuwsbrief en het persoonlijk contact via WhatsApp!

Je persoonlijke account

Tot slot ontvang je na je voorlopige inschrijving de inloggegevens naar je persoonlijke account. Hier vind je de formulieren die je nodig hebt voor toestemming van school, en je kunt aan de slag met je #Masteracties. De voorpret is begonnen!

 

In komende blogs gaan we de andere 2 redenen gaan toelichten. Abonneer je dus op onze nieuwsbrief, zodat je de blogs als eerste in je mailbox ontvangt!

Extra reis,
dit schooljaar!

We organiseren in 2021/2022 een extra Masterskip reis naar een heel bijzonder gebied. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Ga jij mee dit nieuwe vaargebied verkennen?