3 redenen om je nu in te schrijven: TIJD!

Ahoy reiziger! Eigenlijk ben je er al over uit: je wilt volgend jaar mee met Masterskip. Maar tóch heb je je nog niet ingeschreven op één van de reizen. Misschien weet je nog niet welke reis je wilt, of heb je een andere twijfel… Toch is het belangrijk om je alvast (voorlopig) in te schrijven, en wij geven je de 2e van de 3 redenen!

De eerste reden niet gelezen? Lees hem hier!

2. Een inschrijving kost tijd!

Een jaar lijkt lang, maar geloof ons: de dagen vliegen voorbij! Er zijn Masterskip trainees die al meer dan 2 jaar voor hun reis beginnen met de voorbereidingen. Als je je dat bedenkt is een jaar ineens niet meer zo heel lang…! We kunnen je wel geruststellen hoor: het is prima mogelijk om de voorbereiding op je reis in één jaar te doen. Maar wacht niet te lang, en gun jezelf tijd om van de voorpret te genieten.

Overleggen met school

Iets waarvan we merken dat het nieuwe trainees vaak veel tijd kost, is overleggen met school. En dat begint bij het bereiken van de juiste persoon. Wie moet je precies aan zijn mouw trekken om de toestemming te regelen? En als je dan de juiste persoon gevonden hebt: hoe overtuig je hem/haar ervan dat je écht 100% zeker bent dat je een reis met Masterskip wilt gaan maken? Klinkt je dit bekend in de oren, en kun je wel wat hulp gebruiken? Stuur ons dan gerust een WhatsApp berichtje! Je kunt ook alvast opzoeken of er eerder leerlingen van jouw school mee geweest zijn op reis in ons scholenoverzicht.

Ouders overtuigen

Je bent er zelf natuurlijk al over uit, maar je ouders weten nog niet helemaal of Masterskip nu wel zo’n goed idee is… Ook het overtuigen van je ouders kost tijd! Zet ‘s avonds de promovideo van Masterskip eens aan op de TV om ze enthousiast te maken en neem ze vervolgens mee naar een (online) informatiebijeenkomst. Twijfelen ze nog steeds? Laat ze dan gerust contact met ons opnemen, zodat wij ze kunnen vertellen dat Masterskip écht een goed idee is!

Fondsenwerving

En dan het laatste, en misschien wel vanzelfsprekende onderdeel, waar je snel veel tijd aan kwijt bent is het vinden van genoeg sponsoren voor je reis. Misschien ben je bijvoorbeeld van plan om een diner te organiseren. Het begint dan met het vinden van een sponsor voor de ingrediënten/boodschappen, het regelen van een locatie en natuurlijk het uitnodigen van de gasten! De weken vliegen voorbij…

Begin op tijd!

Onze tip? Begin op tijd met je voorbereidingen! Als je van plan bent volgend jaar mee te gaan, zet dan snel de eerste stap en schrijf je in!

Twijfel je nog steeds? Lees de 5 meest gehoorde twijfels om je nog niet voorlopig in te schrijven hier.

Extra reis,
dit schooljaar!

We organiseren in 2021/2022 een extra Masterskip reis naar een heel bijzonder gebied. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Ga jij mee dit nieuwe vaargebied verkennen?