Opdrachten uitvoeren in Horta

23 mei 2021

De dag begon natuurlijk met zelfstudie, maar ’s middags mochten we Horta in! Wiwawor we deden crazy 44. In teams van 6 hebben we de stad onveilig gemaakt. Er zijn hier al weken geen coronabesmettingen, dus we mochten zelfs de winkels in! Het team van Tibbe had gewonnen, maar ik (Pleun) zal eerst vertellen wat mijn team heeft gedaan. Van de 44 opdrachten hebben wij, Tygo, Maarten, Robert, Lieke, Maud en ik, er toch nog een goede 5 gedaan. We zijn op de foto geweest in een boom, met een standbeeld, de Portugese vlag en met (een tekening van) een walvis. We hebben ook nog een liedje gezongen. Verder hebben we heerlijk eten gehaald op een terrasje en 75 euro uitgegeven in de supermarkt. Ik heb ook blaren op mijn voeten door het lopen, maar dat ligt misschien meer aan mij dan aan de afstand die we gelopen hebben.

Ik (Tibbe) was samen met Sam, Jonathan, Tom en Cuinn een super goed team. Wij waren team 2 hadden 19 punten bij elkaar weten te sprokkelen. We kregen extra punten voor de creativiteit bij de opdracht “tover een dier uit een hoed”, “beeld de zeilen van de Swan nadoen tijdens een overstag” en bij de opdracht “feliciteer iemand die jarig is”. Voor die eerste opdracht hebben we een perspectief foto gemaakt waar we een paard die verderop staat uit de pet van Sam toveren! De 2de opdracht zag er heel erg grappig uit omdat we allemaal met onze armen stonden te zwaaien. De laatste was toch mijn leukste opdracht, omdat we de vriendin van Rick (scheikunde docent) hebben gefacetimed. We hebben ook een hele grappige foto van Cuinn die een drunken sailor na doet en in de supermarkt op de grond naar de flessen vodka wijst.

Didagdog dit was onze prachtige blog. We vonden het heel erg leuk om rond te lopen in het stadje en een beetje toeristisch te doen. Knieknaknoei dikke vette peace.

Extra reis,
dit schooljaar!

We organiseren in 2021/2022 een extra Masterskip reis naar een heel bijzonder gebied. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Ga jij mee dit nieuwe vaargebied verkennen?