Volgend jaar mee?

"Alle reizen zijn vol... "

Dat is wat je te lezen krijgt als je té lang wacht met je voorlopige inschrijving.

… en dat wil je natuurlijk niet te! Je zult niet de eerste zijn die letterlijk de boot mist. Je droom valt in duigen. Mensen die je kent gaan wel mee en jij niet. Straks komen de anderen terug op school met de mooiste verhalen en heb jij precies niks meegemaakt. Deze tijd in je leven, waarin je met Masterskip mee kunt, komt nooit meer terug. Dit is je enige kans.

Maar natuurlijk heb je je niet zonder reden nog niet ingeschreven. Wij helpen je verder!

De 5 meest gehoorde twijfels om je nog niet vrijblijvend voorlopig in te schrijven:

We snappen heel goed dat je je hier druk overmaakt. Je weet nog niet precies of je dit wel wilt en wilt dus zeker nergens aan vast zitten. We hebben goed nieuws voor je. De voorlopige inschrijving is 100% vrijblijvend. Dat wil zeggen dat je niets hoeft te betalen. Je kunt er dus altijd ook weer vanaf. Daar hoef je niets voor te doen.

Maar dan de andere kant van het verhaal. Met die voorlopige vrijblijvende inschrijving op zak kun je wél gaan peilen hoe je plan in de markt ligt. Je kunt eventuele sponsoren alvast enthousiast maken zonder dat je ergens aan vast zit. Je wordt op de hoogte gehouden van de diverse bijeenkomsten. We geven ook aan dat reizen vol kunnen lopen. Eigenlijk alleen maar voordelen dus! Kortom: schrijf je maar voorlopig in, als je langer wacht dalen je kansen. Het staat helemaal los van de financiën!

Je weet nog niet of je mee wilt, maar toch lijkt het of je nu al iets moet beslissen. Omdat de inschrijving voorlopig en vrijblijvend is valt dat wel mee. Als je denkt dat Masterskip iets voor je is, begin je met een voorlopige inschrijving. En het is zo dat je zeker niet mee kunt voordat je je hebt ingeschreven, voor je het weet is de reis vol en mis je letterlijk de boot. Dat zou zonde zijn. Beter schrijf je je dus gewoon voorlopig en vrijblijvend in. Dat is geen grote maar een hele kleine beslissing, en achteraf kon je er wel eens heel blij mee zijn!

Het is heel goed dat je bezig bent met de toestemming van je school. We kunnen ons voorstellen dat school lastig te benaderen lijkt, maar in de praktijk valt dat reuze mee! Je afdelingsleider/conrector is meestal blij verrast als een leerling hem/haar benadert met een initiatief. Dat gebeurt niet zo vaak!

Wist je dat er helemaal geen voorwaarden zijn voordat je je voorlopig in mag schrijven? Sterker nog, het is juist gewoonlijk dat je je éérst inschrijft, en dan pas met de toestemming van je school bezig gaat. En daarbij gaat het krijgen van die toestemming vaak ook nog gemakkelijker met een concrete voorlopige inschrijving op zak. Je lijkt dan zekerder van je zaak: ‘dit ga ik doen, ik heb me zelfs al ingeschreven, en dat kom ik bij u vertellen!’. Masterskip is er om je hierbij te helpen. Wanneer je je voorlopig inschrijft kun je altijd bij ons terecht voor informatie, word je op de hoogte gehouden van alle bijeenkomsten én heb je alvast iets om je school nóg enthousiaster te maken!

Kortom: langer wachten is meer twijfel. Schrijf je nu in.

Zelf ben je er al over uit: je wilt graag mee op reis met Masterskip! Je ouders zijn nog een beetje terughoudend, en dat is natuurlijk logisch. Het is niet niks om je kind voor 6 weken op reis te sturen over de oceaan naar een ver land. Ook ouders willen van te voren weten met wie hun kind in zee gaat. Opvoeden is loslaten en dat is natuurlijk best een lastig proces voor de meeste ouders.

Bij Masterskip vinden we natuurlijk ook dat het goed is dat je je ouders betrekt bij je keuze. Wanneer je je voorlopig inschrijft krijg je regelmatig een nieuwsupdate van ons binnen. Deze informatie kun je goed delen met je ouders! Wat nóg beter is, is het bijwonen van een (online) informatiebijeenkomst waar je je ouders gewoon mee naartoe nemen. Daar zijn meestal ook ouders van trainees die al mee zijn geweest om het ouder perspectief toe te lichten. Na je voorlopige inschrijving word je op de hoogte gehouden van de data van deze bijeenkomsten, zodat je de twijfel bij je ouders weg kunt halen en ze kunt informeren!

Schrijf je voorlopig in en neem je ouders mee naar een informatiebijeenkomst!

Het zijn onzekere tijden, dat zijn we zeker met je eens. Wanneer komt er een einde aan deze crisis? Het zou zomaar kunnen dat corona de komende paar jaar nog onderdeel blijft van ons dagelijks leven. Misschien vraag je je af wat er met je geld gebeurd als blijkt dat je reis niet door kan gaan. En daarnaast wil je wanneer alles weer ‘normaal’ is, niet ontdekken dat je níet de reis van je leven kunt maken omdat deze al vol is…

Bij Masterskip begrijpen we deze twijfels, en daarom helpen we je heel graag bij het realiseren van je wereldreis volgend jaar. Deze reis begint bij een voorlopige inschrijving, en deze is helemaal gratis! Je hoeft dus nog niets te betalen. We houden iedereen die zich voorlopig heeft ingeschreven op de hoogte van de ontwikkelingen, dus ook over de invloed van de corona-crisis op Masterskip. Waarom zou je dan wachten met die voorlopige inschrijving? Regel het nu.

Heb je toch nog vragen over verzekeringen en garanties? Neem dan even contact met ons op: we denken graag met je mee!