Sponsortips van Tijn

Tijn heeft vorig jaar in april & mei de oversteek gemaakt van het Caribisch gebied naar Nederland.  Hij heeft het hele bedrag voor zijn reis zelf bij elkaar verdiend, bijna € 7.000,-!!! Graag deelt Tijn de beste acties met jou en hij heeft een paar tips voor je, als jij het geld voor jouw reis nog bij elkaar moet krijgen.

 

Tijns beste actie was het organiseren van verschillende benefietdiners. Hij nodigde hier vrienden van zijn ouders en ouders van zijn vrienden voor uit. Voor de inkoop van ingrediënten voor het diner was hij 5-10 euro per persoon kwijt en zijn opbrengst was  25 euro per persoon. In totaal heeft Tijn hiermee € 1400,- verdiend.  Een andere goede actie, die Tijn €400,- heeft opgeleverd, was het verkopen van gevulde koeken. De inkoopprijs was €4,- per 6 koeken en hij verkocht ze voor €10,-.

De tips van Tijn:

> Als je een actie wil beginnen waarin je bijvoorbeeld koekjes verkoopt, verkoop dan geen zandkoekjes maar gevulde koeken, want dat maakt het veel interessanter en klinkt luxer.

> Geef veel diners, of pannenkoekenlunches als er  kinderen bij zijn. Mensen willen wel geld geven maar ze moeten het gevoel krijgen dat ze er iets voor terug krijgen.

> Als ik het nog eens zou moeten doen dan zou ik veel eerder beginnen met inzamelen.

 

Veel succes!