Reisvoorbereiding: 4 succesvolle Masteracties

Wist je dat… Jij een eigen plekje op onze website kunt maken? Je eigen Masteracties-pagina kun je gebruiken als plek om mensen die geïnteresseerd zijn in jouw Masterskip-reis op de hoogte te houden van al je acties. We hebben 4 mooie voorbeelden van pagina’s van trainees voor je op een rijtje gezet. Maar eerst: dit kun je allemaal met je Masteracties-pagina:

Wat kun je met je Masteracties-pagina?

Je fondsenwerving-acties delen

Door mensen te vertellen welke dingen je verkoopt, of welke acties je hebt opgezet geef je ze de kans jouw te steunen. Verkoop je taarten? Laat bezoekers een contactformulier invullen als ze een taart willen: wéér een verkocht!

Tikkie delen

Je kunt een betaalverzoek plaatsen onder de knoppen die op de pagina staan. Wanneer je hier een flexibel bedrag instelt kunnen websitebezoekers je heel eenvoudig al steunen.

De voortgang van je Masteracties delen

Met de voortgang-balk laat je eenvoudig zien op hoeveel procent je al bent van het volledige bedrag voor je reis. Met de countdown-teller laat je vervolgens zien hoeveel dagen je nog hebt voor je vertrek!

Delen van je pagina

Met de social-buttons onder je profielfoto kunnen bezoekers eenvoudig jouw pagina delen. Zo zorgt je voor meer bereik van je pagina en acties, en dus ook meer mensen die je actie kunnen steunen!

4 succesvolle Masteracties

Hierbij 4 trainees die de Masteracties-pagina volledig gebruiken voor het promoten van hun acties. Misschien doe je hier nog leuke ideeën op voor je eigen Masteracties!