Nog plek op je reis? Check het zelf!

De eerste kick-off is achter de rug: Masterskip schooljaar 2023/2024 is van start! Sta jij nog voorlopig ingeschreven? Dan maak je misschien kans op één van de laatste plekjes.

Vorige week hebben we alle voorlopige inschrijvers een appje gestuurd met een update over hun reis. Heb je deze update niet gekregen? Neem dan even contact met ons op zodat we het je kunnen vertellen.

Check zelf of er nog plek is

Je kunt gemakkelijk checken of er nog plek is op je reis. Dit doe je door naar je persoonlijk account te gaan via de link in de bevestigingsmail die je kreeg bij je inschrijving (deze kunnen we je ook nog even toesturen). Als je vervolgens op ‘definitief inschrijven’ klikt en je kunt de betaling starten, dan kun je er vanuit gaan dat er nog plek is. Zo niet, dan toont er een melding met de volgende tekst:

“Deze reis is vol. Als je contact met ons opneemt kijken we of er op en andere reis nog wel plek is. Bel 0515-231712 of mail naar info@masterskip.com.”

Wat moet je doen om mee te gaan op reis?

Om mee te kunnen op reis hoef je alleen maar je inschrijving definitief te maken.

  1. Schrijf je in op één van onze reizen
  2. Regel je toestemming voor school (bekijk hier een aantal tips)
  3. Maak je inschrijving definitief
  4. Betaal je reis

Nog geen toestemming van school? Geen probleem! Als je verwacht dat toestemming geen probleem zal zijn, omdat er eerder trainees zijn mee geweest van je school kun je je boeking definitief maken. Hierbij ga je wel akkoord met onze algemene voorwaarden en bijbehorende annuleringsstaffel.

Natuurlijk staan we tijdens het gehele proces klaar om je vragen te beantwoorden. Gelukt? Gefeliciteerd! Je gaat mee op reis!