“Hoe vol zit mijn reis?”

Jij staat voorlopig ingeschreven op een Masterskipreis in 2023/2024. Je bent druk bezig met het regelen van toestemming van school, en daarbij is het handig dat je je docent een deadline kunt geven. Omdat je nergens kunt inzien hoeveel inschrijvingen er op dit moment op je reis staan stuur je een mailtje naar Masterskip: “hoe vol zit mijn reis?”.

De meest gestelde vraag

Er zitten veel mailtjes in onze inbox met deze vraag, en dat snappen we heel goed! Wanneer je weet hoeveel plaatsen er nog vrij zijn op je reis kun je de juiste verwachting scheppen bij je school. Ook geeft het je natuurlijk rust wanneer blijkt dat je reis nog niet helemaal vol zit. Je hebt dan nog voldoende tijd om je reis voor te bereiden en de toestemming van school te regelen. Maar… De mail die je vervolgens van ons ontvangt is misschien niet helemaal wat je verwacht. We geven namelijk geen aantallen over de inschrijvingen va onze reizen.

Waarom geen specifieke aantallen?

En waarom geven we geen specifieke inschrijf-aantallen? Dat doen we niet omdat het regelmatig voorkomt dat meerdere leerlingen zich in een bepaalde periode tegelijkertijd definitief inschrijven. Stel; we vertellen jou maandag dat er nog 5 plaatsen vrij zijn. Dat geeft je waarschijnlijk het gevoel dat je nog wel even tijd hebt. Terwijl het best eens zo kan zijn dat deze reis in de loop van de week volgeboekt raakt. Er zijn bijvoorbeeld meerdere leerlingen van dezelfde school die in deze week toestemming krijgen. In het verleden hebben we hier wel eens wat teleurstellingen over gehad, die we graag voorkomen. Vandaar dat wij zeggen: weet je zeker dat je mee wilt? Schrijf je dan definitief in!