Masterskip maximaal: alle reizen zitten vol!

Afgelopen week hadden we taart op het Masterskip kantoor in Friesland! We vierden dat onze reizen voor 2021/2022 helemaal vol zijn. Er gaan komend schooljaar weer 150 trainees mee op de Wylde Swan om onderwijs te volgen en hun eerste wereldreis onder schooltijd te maken!

Voor ons als organisatie is dit natuurlijk een mooi moment. We werken namelijk al 8 jaar hard aan het Masterskip programma, dus het is geweldig om te zien dat er ieder jaar meer trainees met ons meegaan. Maar er is ook een andere kant natuurlijk. Omdat er meer leerlingen voorlopig waren ingeschreven dan er plekjes zijn aan boord, kan helaas niet iedereen mee met Masterskip…

Dat is balen, en daarom willen wij dit natuurlijk zo veel mogelijk voorkomen. Om deze reden zie je één zinnetje heel vaak terug in onze communicatie:

“Je plekje aan boord is pas definitief gereserveerd als je je definitief hebt ingeschreven.”

Hiermee proberen we duidelijk te maken dat die definitieve inschrijving écht belangrijk is als je zeker weet dat je met Masterskip mee wilt.

Vragen over je inschrijving?

Op onze website vind je op veel verschillende plekken antwoorden op vragen over je voorlopige en definitieve inschrijving:

En wanneer je een vraag hebt die hier niet bij staat, kun je ons natuurlijk altijd WhatsAppen, bellen of mailen!

Voor nu wensen we al onze trainees succes met de voorbereidingen op hun reis! Tot snel op de Wylde Swan!