IMG-20210720-WA0000

Tristan

de Jong

Deel mijn pagina!

hey hallo! Mijn naam is Tristan. Ik ben 15 jaar oud en ik ga mee met reis 5. Mijn hobby’s zijn wielrennen/mountainbiken, tennis en ik speel gitaar.
Voortgang
9%

- OVER MIJ -

Hallo en welkom op mijn website. Ik ben Tristan en ik ben 15 jaar oud. Ik ga mee met reis 5, ik heb er ontzettend veel zin in. Mijn hobby’s zijn wielrennen/mountainbiken, tennis en ik speel gitaar. Ik ga mee met de Wylde Swan omdat mij het erg vet lijkt om te ervaren hoe het is op de oceaan en het lijkt mij leuk om nieuwe mensen te leren kennen die het zelfde avontuur aangaan als mij.

- MIJN REIS -

Ik ga mee met reis

5

en ik vertrek over

0

dagen.

0
Mijn persoonlijke doel is dat ik meer zelfvertrouwen krijg en dat ik goed kan zeilen. En dat ik aan het einde van deze reis een mooie video heb gemaakt waarin ik vertel en momenten laat zien over mijn reis en wat we zoal leren aan boord.
wyldeswanonderzeil-836.jpg-ffffff-836

- MIJN ACTIES -

Met deze acties verzamel ik 💰!

Foto's maken!

Ik fotografeer graag voor mensen. Als jij nou bijvoorbeeld een leuke hond of een mooie plant hebt in de tuin en je wilt er een mooie foto van dan kun je contact met mij opnemen en misschien kom ik wel bij jou langs!

Logo van uw bedrijf!

Sponsoring voor bedrijven. Binnenkort komt er een redactioneel stuk over mijn aankomende reis in de huis-aan-huis krant van de Fryske Marren. Hierin wordt de link naar deze pagina vermeld. U kunt mee profiteren van deze reclame door uw bedrijfslogo te laten plaatsen op deze actie pagina voor 50,- Stuur mij een berichtje via onderstaand contact formulier voorzien van uw logo in .jpg of .png van uw website. Doneer 50,- via de donatie knop en ik zorg ervoor dat uw logo zsm geplaatst wordt. Alvast bedankt!

- Doneer nu -

Help mij aan boord van Masterskip

- Sponsoren -

Bedankt!

- Contact -

Heb je een vraag? Neem contact op!

- Updates -

Blijf op de hoogte

Pagina