kleine wylde swan

Sjaak

Bos

Deel mijn pagina!

Ahoy! Ik ben onderwijscoördinator bij Masterskip en heb honderden trainees geholpen om de reissom voor hun eerste wereldreis onder schooltijd zelf te verdienen. Dit is mijn voorbeeld pagina.
Voortgang
50%

- OVER MIJ -

Masterskip_Logo_RGB (2)
Hier kun je een kort, enthousiasmerend verhaaltje over jezelf plaatsen. Doel is natuurlijk dat degene die jouw site bezoekt ook enthousiast raakt over jouw project en mee wil doen aan je acties.

- MIJN REIS -

Ik ga mee met reis

WS 1

en ik vertrek over

0

dagen.

0
Voor je reis maak je een plan van aanpak. Veel trainees beschrijven daarin ook hun leerdoelen! Dan kun je nóg meer uit je reis halen. Voorbeelden: 1 tijdens de reis wil ik werken aan mijn zelfvertrouwen 2 ik wil leren zelfstandig te werken en me aan mijn eigen planning te houden 3 het lijkt me fantastisch om te leren navigeren Voor anderen om jou financieel te steunen is dit ook belangrijk; ze gaan niet jouw vakantie sponsoren, maar een super leerzame ervaring mede mogelijk maken!
Sailtraining1024x685

- MIJN ACTIES -

Met deze acties verzamel ik 💰!

Fotoshoot

Wil je ook eens een leuke foto van je gezin? Een mooi familieportret? Of juist een prachtige foto van jezelf laten maken? Ik kom bij je langs met mijn professionele camera en samen maken we er een mooie sessie van.

Cupcake abonnement

Wil je zo nu en dan iets lekkers bij de koffie of thee in het weekend? Elke eerste zaterdag van de maand ontvang je jouw bestelling! Ik kan alle soorten en maten cupcakes voor je maken, dus dat wordt smullen!

- Doneer nu -

Help mij aan boord van Masterskip

- Sponsoren -

Bedankt!

- Contact -

Heb je een vraag? Neem contact op!

- Updates -

Blijf op de hoogte

Pagina