Jasmijn

Dijkstra

Deel mijn pagina!

Share on whatsapp
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
In 2022 ga ik mee zeilen met Masterskip, op de Wylde Swan. Op deze pagina kun je mij volgen of bezoek mijn website: www.jasmijnzeilt.nl
Voortgang
19.42%

- OVER MIJ -

Ik ben Jasmijn Dijkstra, ik ben 16 jaar oud en in het schooljaar van 2022 hoop ik mee te kunnen zeilen met Masterskip. Al mijn hele leven houd ik van de zee en het strand. Met het gezin komen we vaak op Ameland, en ook alle andere Waddeneilanden hebben we wel eens bezocht. In 2019 zeilde ik voor het eerst over de Waddenzee. Dit was met het schip de Senta. Hierbij werden opnames gemaakt voor het televisie programma Zembla: de ramp op het wad. In 2022 zal ik over een echte oceaan zeilen.

- MIJN REIS -

Ik ga mee met reis

5

en ik vertrek over

0

dagen.

0
Aan boord hoop ik veel dingen te leren over onveranderde het Caribisch gebied, maar ook over het zeilen zelf. Ik heb nog niet heel veel ervaring met zeilen, en aan boord wil ik dit graag leren. Verder hoop ik veel zelfstandiger te worden. Met bijvoorbeeld schoolwerk moet je veel zelf werken. Tijdens mijn reis hoop ik ook veel nieuwe mensen te ontmoeten met gelijke interesses als ik.

- MIJN ACTIES -

Met deze acties verzamel ik 💰!

Flessenpost

Koop nu mijn flessenpost! Dit is de brief met de stand van zaken. In totaal wordt deze 8x verzonden, waarvan 6x aan boord. De overige twee brieven worden de week voor vertrek en de week na aankomst verzonden. U ontvangt de flessenpost via de mail.

- Doneer nu -

Help mij aan boord van Masterskip

- Sponsoren -

Bedankt!

- Contact -

Heb je een vraag? Neem contact op!

- Updates -

Blijf op de hoogte

Pagina