Zonsopgang vanaf het hoogste punt

26 maart 2022

Hee!

Vandaag werden we wakker om 5:15 op een onbewoond eiland namelijk Tobago Keys. We hadden de wekker vroeg gezet omdat we de zonsopgang wouden kijken vanaf het hoogste puntje van het eiland. Eindelijk daar aangekomen keken we uit op een baai met een wit strand en palmbomen en in de verte zagen we de zon opkomen. Tijdens de terug weg zijn we langs verschillende strandjes gelopen wat er heel mooi uitzag. Gelukkig hadden we vandaag genoeg de tijd om uit te rusten van onze turbulente nacht, want het was namelijk Lazy Day.

Voordat we de zee in moesten, kregen we een les van Elise over het koraal, welke vissen we van dichtbij mochten bewonderen en voor welke we moesten zwemmen voor ons leven. Eerst ging de eerste helft van de groep snorkelen en de andere helft mocht pannenkoeken bakken of chillen op het deck. Daarna wisselden we om. In totaal moesten we 280 pannenkoeken bakken om voor iedereen genoeg eten te hebben. Tijdens het snorkelen hebben we zeeschildpadden, vissen en koraal gezien. De felle zon heeft ons bij het snorkelen en decksletten verbrand. Vooral ik (Lone) ben knalrood. Ook hebben we gezwommen en met een touw van de boot geslingerd.

Bij het avondeten was er voor iedereen 5 pannenkoeken. Silke had behoorlijke trek en had haar pannenkoeken in 15 minuten op. De rest genoot van een lekker avondeten en de mooie zonsondergang die van rood naar paars kleurde. Vandaag was dus een heel relaxte dag!

Groetjes,

Lone en Lieke