Yvet en Mathilde | Dilemma op dinsdag op donderdag -dag

Dilemma op dinsdag op donderdag dag

Hallo,

Vandaag begon de dag al goed. Het was dilemma op dinsdag op donderdag dag! Het spel gaat als volgt: iedereen moet twee kaarten trekken en op elke kaart staat een challenge. Iedereen kiest één kaart met daarop een challenge voor de hele dag (tot 8 uur ’s avonds). Yvet moest iedere keer flapperen als haar naam werd genoemd en Mathilde mocht niet met haar handen eten en drinken. Sommigen moesten elke keer hun hand opsteken als ze wilden praten, de hele dag achteruit lopen, elk gesprek laten eindigen op het onderwerp snoekbaarzen, of iedereen die tegen je praat op date vragen.

Naast deze dilemma’s moesten we ook nog happy hour doen terwijl het schip heel erg naar stuurboord helde. Het schoonmaken was toch best een uitdaging zo.

Gelukkig was er meer goed nieuws die dag: we kwamen aan bij de Shetlands! Zodra we aan hadden gelegd ging bovendien de klok nog een uurtje achteruit, dus een extra uurtje tijd in de avond. We hadden ook nog even tijd om de Shetlands te verkennen in de avond. Al met al was het een zeer vermoeiende maar leuke dag.

Groetjes,

Yvet en Mathilde