What to do in je vrije tijd op de Wylde Swan

24 februari

Hoihoi bloglezertjes,

Vandaag gaan Anne-Sophie en Mara je wat vertellen over hoe je je nou eigenlijk vijf weken op een boot kan vermaken.

  • Ten eerste staan er 80 miljoen films op de server, dus sommigen liggen dan ook ongeveer de hele dag in hun bunk films te kijken. Hier zijn wij tweetjes persoonlijk niet zo van.
  • Je kan ook in de mast klimmen, zelfs helemaal tot de topyard. Dat gaat Mara net iets te ver, Anne-Sophie vindt het daarentegen heerlijk om vanaf daar het mooie uitzicht te bewonderen.
  • In de keuken ben je ook altijd welkom. Onze kok, Koen, staat altijd open voor hulp en nieuwe ideeën. Pannenkoeken, wraps, pizza´s en hamburgers hebben allemaal al de binnenkant van onze maag mogen ontdekken.
  • Muziek luisteren met je vrienden op het dek is bij ons ook erg populair. Je kunt dan goede gesprekken voeren en naar de sterren kijken.
  • Voorop de boot zit het jibnet. Daar kun je, als je een harnas aan hebt, tijdens het zeilen ultiem chillen. Emma, Marith, Wout, Stef en Anne-Sophie hebben zelfs het geluk gehad dat er opeens 11 dolfijnen onder hun zwommen.
  • Je zou in theorie met dit fantastische weer ook kunnen zonnen. Na twee minuten liggen gaat echter wel vaak de bel drie keer af waarbij we moeten verzamelen op het maindeck. Meestal wordt er dan wel een leuke activiteit aangekondigd.
  • Natuurlijk zijn er nog veel meer andere dingen die je kunt doen. Bijvoorbeeld helpen met het zeilen, lezen, zwemmen of PiCi grappen maken 😉

O ja nog een tip van ons voor als je je verveelt:

Laat je vriend ‘Mara & Anne-Sophie’ onder de tafel schrijven waardoor jullie op het matje geroepen worden en hij uiteindelijk heel de dry store moet schoonmaken (wij zijn natuurlijk wel zo lief geweest door te helpen hoor)

Groetjesss,

Mara & Anne-Sophie