Wat een normale dag toch bijzonder maakt

Het was eigenlijk een hele normale dag. Behalve dan dat we zeilen van Tobago Cays naar Union Island, wat een hele normale dag toch heel bijzonder maakt. Het is tijd voor een blog van Dieke en Cato

Vandaag was de dag na lazy day, en begonnen we weer lekker vroeg en op schema. Deze dag begon eigenlijk hetzelfde als ieder andere met ontbijt en zelf studie!!!! Na de lunch hadden we tijd om onze pin rail plans af te maken en sail mail te schrijven. Tijdens de sail mail zagen we langs de boot schildpadden zwemmen.

In de middag hadden we sail training met de kapitein en de first mate, dit zijn Jan Willem en Alvaro. Deze lessen gingen over het lezen van kaarten en over wind krachten. Het waren korte lessen en ook interessant. Als avond eten hadden we curry met rijst gegeten, dit was erg lekker (en niet te pittig). S’avonds hadden de leraren een movie night georganiseerd, we keken de film The Pirates Of The Caribbean. Tijdens de film begonnen de wachten. Bij de wacht van 10-11 was het erg gezellig omdat er 10 man op de aft deck lagen met kussens en lakens en sterren zaten te kijken. Het was natuurlijk niet zo helder als op zee maar wel mooi.

Liefst Cato en Dieke