Wakker worden op Tobago Cays

7 maart 2021

Ahoy lieve mensen thuis,

Vanochtend werden we wakker op het strand van Tobago Cays. De tender kwam met een grote bak havermout, maar de meeste van ons ontbeten met het eten van de vorige dag, pasta-pesto. Rond ongeveer half 10 kwam de crew aan land en gingen we het spel ‘over-de-streep’ spelen. De vragen waren soms wel best heftig. Ook moesten we daarna nog even het strand opruimen en toen gingen we weer met de tender terug aan boord. Veerle was jarig dus hadden Koen en Anne een tosti-taart gebakken voor de lunch, waar iedereen heel erg van had genoten.

Na de lunch kregen we nog de keuze om terug te gaan naar het strand, maar sommige trainees besloten na de lange nacht op het schip te blijven en van de rust te genieten. Aan het strand konden we nog even relaxen op het strand en nog even snorkelen. Er zijn namelijk prachtige koraal riffen bij Tobago Cays. Overal zwemmen schildpadden en heel veel kleine visjes. ‘s Avonds kwam de tender weer om ons op te halen. Lotte was wel op het schip en heeft nog wat klusjes gedaan en in het jibnet gelegen.

Omdat het lazy day was mochten we ook weer kiezen wat we voor het avondeten hadden. Iedereen vond de eerste keer pizza heel lekker, dus stond dat nu ook weer op het menu. ’s Avonds had een deel van de trainees nog een anchorwatch gehad, maar voor de rest was het een rustige avond omdat iedereen nog heel moe was van de vorige nacht.

Till next time,

Lotte en Beer

Extra reis,
dit schooljaar!

We organiseren in 2021/2022 een extra Masterskip reis naar een heel bijzonder gebied. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Ga jij mee dit nieuwe vaargebied verkennen?