Van koud naar cool

15 februari 2021

Toen we aankwamen in de vertrekhal moesten we eerst even opwarmen, het was immers erg koud buiten, maar op Sint Maarten was dat wel anders. Zwetend stapten we de bus in vanaf het vliegveld naar de boot. Uit het busraam kijkende konden wij de natuurlijke schoonheid van Sint Maarten in al haar glorie bewonderen.

Vervolgens werden wij in etappes naar de boot vervoerd. De eerste stap aan boord zal ik nooit vergeten. De warme bries, het mooie uitzicht op Sint Maarten en de subtiele schommeling van de boot op het water. Alles was perfect. Direct werden wij naar de main hold geleid, de plek waar wij onze nachten zouden doorbrengen, en legde onze spullen weg. Iedereen had het enorm warm en was duf van de reis. De ideale oplossing hiervoor is om een frisse duik te nemen, dus dat hebben we gedaan!

Na deze opkikker was het al tijd voor het avondeten: spaghetti. Het eten was verrassend lekker. We waren allemaal kapot van de reis dus kropen we lekker ons bedje in. En maakten ons klaar voor al dat nog komen zou.

Groetjes van jullie favoriete trainees Tobias en Lisa.

Extra reis,
dit schooljaar!

We organiseren in 2021/2022 een extra Masterskip reis naar een heel bijzonder gebied. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Ga jij mee dit nieuwe vaargebied verkennen?