Tropical mix en tosti-wacht

10 januari 2022

Hallo allemaal,

Vandaag begon de dag met havermout en daarna zelfstudie, bij veel ging dit niet heel goed omdat sommige last van zeeziekte hadden.

Daarna hadden we lunch en happy hour, wij hadden deck (Lara) en interieur (Stijn) dus hierna was het schip weer spik en span.

Toen stond er een briljante walvissen (pub)quiz op het programma gepresenteerd door Stef onze biologie docent. Iedereen was fanatiek want het winnende groepje kon een zak snoepjes of, als ze dat willen, een tropical mix van gedroogd fruit in ontvangst nemen. We hebben veel nieuwe dingen geleerd over walvissen, verassend. Wist je dat de diepste duik ooit door een potvis is gemaakt en 2992 meter diep was, waarschijnlijk niet maar nu wel.

De quiz liep wel een beetje uit en daarom viel het eerste Engels uurtje ook tijdens de quiz. In dit uur van 5 tot 6 spreekt iedereen Engels tegen iedereen. Dit doen we zodat wij zelf beter worden in Engels en ook zodat Alvaro de Bosun, gesprekken kan volgen en zo makkelijker kan joinen.

Toen was het tijd voor het eten en voor de mensen die wacht hadden van 6 tot 8 gebeurde dit op de aft zodat we niet zinken. Gezellig.

Na de afwas gingen we iets super gaafs doen. We gingen pirates of the caribbean kijken met zijn allen op het main sail. Dit gelukkig precies in mijn (Stijn) wacht. Ik (Lara) had het juist onhandig want ik moest wachtlopen precies hierna en ook net geen tosti’s ☹. Wel kan zij zich ‘verheugen’ op de tostiwacht van morgen!

Lara en Stijn

Extra reis,
dit schooljaar!

We organiseren in 2021/2022 een extra Masterskip reis naar een heel bijzonder gebied. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Ga jij mee dit nieuwe vaargebied verkennen?