Toetsdag…

15 november 2021

Hey iedereen,

Vandaag was het toetsdag. Het maken van de toetsen was nog wel een uitdaging, aangezien de boot veel beweegt. Na de lunch hadden we zoals gewoonlijk weer happy hour, ze kunnen het beter sad hour noemen… Floor moest eigenlijk de galley poetsen, maar in plaats daarvan mocht ze de mast in en konden de extra mensen de galley doen.

Daarna hebben we een spel gespeeld waarbij je punten (en celebrations) kon verdienen, iedereen werd fanatiek en nat. Helaas hebben we beiden niet gewonnen en zijn we dus voor niks nat geworden. We werden in 3 groepjes verdeeld, Fay heeft origami gevouwen met docent Floris en Floor heeft het verschil aan afstand tussen de zonsondergang in de mast en het dek berekent samen met docent Sascha. Vervolgens mochten we het in de praktijk ‘’onderzoeken” en de mast in klimmen.

Fay ging verder vissen, ze hadden 2 lijnen in het water maar hebben helaas geen lekker tonijntje gevangen. Daarna de dag afgesloten met een altijd heerlijke maaltijd van Tina.

Houdoe!

Fay & Floor

Extra reis,
dit schooljaar!

We organiseren in 2021/2022 een extra Masterskip reis naar een heel bijzonder gebied. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Ga jij mee dit nieuwe vaargebied verkennen?