Surfen en gezelligheid

21 november 2021

Hoi hoi! Femke en Annemijn hier. Vanochtend werden we zoals altijd om 6:30 weer wakker gemaakt met de muziek van Meike. We hadden in de ochtend natuurlijk weer zelf studie en daarna de heerlijke lunch, gemaakt door Tina en Maike. Om 12:30 zoals iedere dag HAPPY HOUR!!

Rond 13:15 gingen we met de bus naar Arona, dat was ongeveer een uurtje rijden. En het was daar gewoon 26 graden!


Al deze mooie palmbomen toen we richting de surf school liepen. 🥰

We hebben daar de hele middag gesurfd, gewinkeld en ijsjes gehaald!! Na het surfen gingen we allemaal met beachy hair terug naar Santa Cruz. We zijn daar uitgestapt en de trainees mochten daar tot 22:30 de stad in. We gingen gezellig uiteten en naar de supermarkt voor snacks voor tijdens de oversteek 😉.


een foto na het surfen

Maandag zullen we namelijk richting Sint Maarten gaan. Dan beginnen de watches natuurlijk ook weer, het echte zeilen gaat weer beginnen! Dit was onze laatste dag in Tenerife😕 maaaar, de Atlantische Oceaan oversteek, hoe cool is dat? Misschien zien we dan wel weer orka’s en dolfijnen zoals je in de blog van Jorian en Daan (11 & 12 november) kon lezen! Voor meer coole verhalen, lees de blogs van Charlotte en Willeke!

Grooeetjes,

Femke & Annemijn

Extra reis,
dit schooljaar!

We organiseren in 2021/2022 een extra Masterskip reis naar een heel bijzonder gebied. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Ga jij mee dit nieuwe vaargebied verkennen?