“Rode shirts van de rode boot?”

Hallo allemaal,

Gisteren hebben we na Happy hour uitleg gekregen over zeilkoersen en gingen we een stuk zeilen. We hebben een stukje gevaren en zijn toen voor anker gegaan bij Grand Case. ‘s Avonds zijn we hier aan land gegaan en hadden we zelf de keuze wat we wilden gaan doen. Door de rode shirts die we aan hadden vroegen veel mensen zich af of wij van die rode boot kwamen.

Na een paar uurtjes aan land, gingen we weer terug naar de boot en hadden we geen ankerwacht dus we konden lekker de hele nacht doorslapen. Vanochtend zijn we tijdens zelfstudie al gaan varen en kwamen we rond de middag aan bij Tintamarre. ‘s Middags zijn we naar het eilandje gegaan en hebben we met zijn allen gezwommen, wat heel erg lekker was. Na het zwemmen hebben we nog een kennismakingsspelletje gedaan en we hebben ook een hele leuke boodschap achtergelaten voor de Swan die daar dezelfde avond nog aan zou komen. De boodschap die we achter hebben gelaten is “RS the best, welkom WS”.

Hierna hebben we nog naar de zonsondergang gekeken en zijn we weer terug gegaan naar de boot. Op het moment dat ik deze blog schrijf zijn we aan het zeilen en beginnen we dus aan de oceaanoversteek richting de Azoren die zestien dagen gaat duren. Dit waren de afgelopen twee dagen aan boord.

Lisanne, 13-01