Pirates of the Caribbean in de Caribbean

2 januari 2021

De dag begon vrij normaal. Het enige verschil is dat het vandaag de toets dag is. Een spannende dag dus. Iedereen ging voor dat de toetsen begonnen nog even de toets stof doorlezen. Toen de meeste mensen klaar waren met het maken van toetsen zijn we aangekomen in de baai van St. Lucia.

We mogen niet aan land, omdat we in onze eigen bubbel zitten. Nu zitten we dus even in quarantaine zodat we allemaal nog een keer negatief testen maandag. Zodat we bij St. Vincent en de Grenadines aan land mogen.

Toen we lagen mochten we zwemmen na het zwemmen hebben we sailtraining gehad van Maarten (de kapitein) over coördinaten. Ook hebben we een health onderzoek gedaan. Over hoe zwaar je bent, hoeveel armkracht je hebt, wat je buik en biceps omtrek is en wat je conditie is. Dit onderzoek doen we drie keer in de reis. In week 1, week 3 en week 5. Om te zien wat onze vooruitgang is. Vandaag hebben we ook de sailmail van onze ouders ontvangen. Ze hadden de sailmails uitgeprint en opgevouwen als een envelop. Het voelde als een klein cadeautje. In de avond gingen we speeddaten en hebben we film gekeken. De film was Pirates of the Caribbean en we keken hem in de Caribbean. De koks hadden popcorn gemaakt voor bij de film. Na de film zijn een aantal mensen gaan slapen en een aantal mensen zijn begonnen met anker watches. Bij een anker watch moet je kijken of we nog goed liggen. Wij (Silke, Luna, Emma & Eva) hadden de ankerwatch van twaalf tot twee. Omdat er niet veel te doen was hebben we wat naar de sterren en vissen gekeken.

Zo ziet het filmkijken aan boord er uit:

 

Eva & Emma