Peter en Carlijn | Jarige Merel

Vandaag (15 juli) was onze lieve Merel jarig. Ze is maar liefst 18 jaar geworden! Oh wat groeien ze snel op. Merel maakt ons normaalgesproken wakker om 06:45, maar vandaag niet. We werden allemaal wakker gemaakt om 06:20 door bosun Titouan, om Merel leuk te verrassen. We hadden de pantry leuk versierd met slingers en ballonnen. Als verrassing gingen we met alle trainees achter de pantrybar zitten, om haar toe te zingen wanneer ze de pantry binnen zou lopen. Ook had Titouan een aantal leuke foto’s van Merel op de tafels geplakt, van haar eigen reis en van afgelopen 2,5 week. Omdat Merel uit Limburg komt, had souschef Bibi speciaal twee kruimelvlaaien gemaakt.

Merel had deze dag ook een opmerking gemaakt naar Peter, hoe hij en Mathilde konden kibbelen als een getrouwd stel. Dit zorgde ervoor dat Peter tijdens het bootje bouwen iedereen ten huwelijk ging vragen met een tie-wrap als verlovingsring. Inmiddels heeft hij 7 scheidingen achter de rug en weer opnieuw verloofd met 1 van zijn ex-vrouwen. Dit moest echter wel als verrassing komen, dus Sammie werd ten huwelijk gevraagd toen ze wakker werd voor haar wacht.

Als compensaties van de vele huwelijken en scheidingen, hadden Mathilde en Carlijn bedacht dat Peter en nog een aantal heren hun nagels rood moesten lakken. Vandaar de nieuwe challenge; wie van de jongens kan zo lang mogelijk zijn nagels rood houden. De winnaar verdient zijn mannelijkheid terug.

Sea you all next time!

Groetjes Peter en Carlijn