Openlucht bioscoop

19 november 2021

Op donderdag hadden wij onze eerste avond op Tenerife, dat betekent vrije tijd!! In verschillende groepjes gingen we het stadje Santa Cruz in, en de meesten gingen ook gezellig uit eten. Rond negen uur was iedereen weer terug op de boot, en hebben we goed geslapen omdat er natuurlijk geen last meer hadden van de golven.

‘s Ochtends werden we wakker gemaakt met K3 muziek, waar de meesten niet zo vrolijk van werden ;-). Tijdens de zelfstudie kwam een vrij chagrijnige Spaanse vrouw de hygiëne check doen, maar gelukkig was alles in orde. Ook hebben we nog 2 gasten ontvangen, Gert en Rino, zij onderzoeken hoe Masterskip nog leuker kan worden voor ons.

Tijdens de lunch hadden we knakworstjes, en tijden Happy Hour kon ons groepje heerlijk ontspannen op de kade in de zon. Na korte lessen over onder andere navigatie, roest en geweldloze communicatie. In de namiddag werden wij verrast met 2 uur vrije tijd, waarin mensen krabben gingen vangen of nog even langs de winkels en supermarkt gingen. Om kwart voor zes moesten we weer terug zijn op de boot, dus na het shoppen moesten de meiden erg opschieten, en hebben ze 2,5 km gerend in 10 minuten…

Na de lekkere bami van Tina (<3) werd de beamer klaargezet op de kade, en hebben we met z’n alle Pirates of the Caribbean op het achterdek gekeken met dekentjes en snacks.

Kusjes, Lena & Ghislaine

Extra reis,
dit schooljaar!

We organiseren in 2021/2022 een extra Masterskip reis naar een heel bijzonder gebied. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Ga jij mee dit nieuwe vaargebied verkennen?