Nika over Lazy Day

 

 

12 februari ’19

 

Vandaag hebben we Lazy Day!! Het woord zegt het al, een lekkere luie dag. Al met al is dat totaal niet waar; omdat we gisteren geen Happy Hour hebben kunnen doen (doordat het te gevaarlijk was omdat we zo schuin gingen) moesten we dat vandaag doen. Van half 10 tot half 11! Daarna hebben we gelukkig wel onze vrije tijd gekregen. We mochten aan land St. Barthélemy bezoeken. Totaal anders dan alle andere eilanden. Het is hier echt hartstikke luxe, en wat een dure winkels zeg! Na een beetje rondsnuffelen en genieten van wat ijs zijn we naar het strandje gelopen. Zo mooi dat het daar was. We hebben heerlijk genoten van het water en zijn lekker wezen zonnen op het strand.

 

Eenmaal terug op de boot heb ik iets gedaan wat ik nooit had verwacht te doen! Maar deze reis staat ook voor het vinden van jezelf en misschien keuzes maken die je nooit had verwacht te maken. Wat ik heb gedaan krijgen jullie later te horen, want het is nog een verrassing voor mijn ouders, die ook gewoon de Masterskip facebook in de gaten houden, net als jullie!!

 

Als jullie willen weten wat ik gedaan heb moet je even de facebook pagina in de gaten houden, want het duurt niet lang meer tot we thuis zijn!!

 

Groetjes van Nikaaaa!! ?

 

Extra reis,
dit schooljaar!

We organiseren in 2021/2022 een extra Masterskip reis naar een heel bijzonder gebied. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Ga jij mee dit nieuwe vaargebied verkennen?