MORRIS | Een gewone dag

Blog 18 Maart, Morris

Vandaag is er niet iets super speciaals gebeurd, maar we zijn wel op weg gegaan naar sint maarten. De zelfstudie was zoals gewoonlijk langdurig en veel trainees werden misselijk van de zee die als een malle tekeer ging. Na de zelfstudie was er lekkere lunch en iedereen voelde zich al wel weer beter. Happy hour was ook wel weer een uitdaging met al die golven.

Na happy hour hadden we een central lesson rond 2 uur. De central lesson ging over je kwaliteiten en hoe je die kwaliteiten kan behandelen en dus ook die van andere. Het was best interessant en ik weet wel bijna zeker dat we er wat van hebben geleerd. Nu weten we meer over elkaar en over onszelf.

Na het avond eten begonnen de sailwatches. Veel mensen kwamen op het aftdeck (achterkant van het schip) zitten waar de sailwatches zijn. Dus het was super gezellig allemaal. De sailwatches zijn vanaf 18 uur tot 2 uur en de groep wisselt om de 2 uur. Veel bleven op voor hun watches maar de mensen die van 0 tot 2 hadden gingen rond 8/9 uur wel slapen. En dat was de dag wel zo’n beetje.

Morris