(Mees)ter maïs

 

Daar zijn we weer met een splinternieuw avontuur. Dit avontuur gaat over Meester maïs met een missie, een toffe BBQ organiseren. En wat is het een feest geworden. Samen met Niels, Sjors en Wessel, hebben we de trainees en de crew een top avond bezorgd. Het was wel een speciale plaats om op de kade te BBQ’en, maar dat is weer een nieuwe ervaring rijker, niet?

 

Op het menu voor de non-veganisten stond: speklap, karbonade, hamburgertjes, kipspiesjes (stokkies), een heerlijke frisse salade, stamppot, stokbrood met zelfgemaakte kruidenboter en een blikje fris, gekregen van onze vriendelijke vriend van de opslag in de haven. Voor de veganisten hadden we maïs op de BBQ, vegaspiesjes en couscous.

 

Het was ook nog een hele klus om de BBQ aan te krijgen. Niels, Wessel, Sjors, Jennifer en ik hebben alles geprobeerd om het vuur aan te krijgen, maar het waaide hard dus lucifers werkte niet, een aansteker ging ook steeds uit, en zelfs met vuurstenen en een tampon wilde het nog steeds niet lukken. Gelukkig kregen we hulp van twee mannen van de opslag die wat olie en een goeie aansteker voor ons hadden, zodat we eindelijk een mooi vuurtje hebben gecreëerd. Wel moesten we de BBQ verplaatsen naar een plekje met weinig wind.

 

De rest van de avond was zeer geslaagd, we hebben in totaal wel 7 uur lang bij de BBQ gestaan. Uiteindelijk was het tijd voor de marshmallows en de watermeloen als toetje, en na al dat geBBQ heeft de BBQ-crew dat zeker gesmaakt. Overall een zeer geslaagde avond, en een goed gevulde bemanning.

Extra reis,
dit schooljaar!

We organiseren in 2021/2022 een extra Masterskip reis naar een heel bijzonder gebied. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Ga jij mee dit nieuwe vaargebied verkennen?