Kim & Beaudine

 

 

Afgelopen maandag 4 februari werden we wakker in de ecolodge. Om 6 uur zaten we met zijn allen gezellig aan de havermout en maakten ons klaar voor vertrek. Al onze spullen moesten over de twee rivieren heen getild worden en dit was best veel werk, dus we moesten vroeg beginnen. Alles was geladen en wij konden beginnen aan de hike, die duurde ongeveer een uur. Vele stukken waren verticaal en op het einde was iedereen bedekt met modder en zweet. Vanaf tien uur waren we welkom bij de , ergens in een bergtop dorpje.

 

Er werd een rondleiding door de school gegeven door de directrice en we zagen de kinderen aan het werk. We moesten even wachten tot de kinderen daarna pauze hadden gehad en toen begon het. We verdeelden ons in 5 groepen, ieder groepje vertelde iets over een typisch Nederlands ding. Er waren 5 klassen en ieder groepje vertelde het verhaal in iedere klas. Ons groepje vertelde over typisch Nederlands eten, het was leuk om te zien wat voor overeenkomsten en verschillen er waren in wat we eten. Toen gingen we met zijn allen voetballen, dansen en handje klappen. Om 1 uur waren de kinderen vrij en moesten wij blijven tot half vier omdat de bussen laat waren. Ondertussen hadden we wel een gratis maaltijd met kip gekregen, deze was erg lekker maar wel een beetje veel..

Op de terugreis zaten we in een partybusje, keiharde meezingmuziek. Was heel gezellig, maar wel een zware dag. Iedereen was blij om na een paar dagen terug op de Wylde Swan te zijn. Dat voelde toch wel als thuis.

 

Kim & Beaudine