Het ontleden van een vliegende vis!

19 februari 2021

Hallo iedereen die dit leest,

Vandaag mochten we uitslapen tot 8 uur want het was Lazy day, dat betekent geen zelfstudie. Iedereen was gewoon gezellig met elkaar aan het relaxen, ook werd er een vliegende vis ontleed door Elise en Anne. De vliegende vis was ‘s nachts aan boord gevlogen. Je kon al zijn ingewanden zien. We mochten uitkiezen wat we gingen eten dus we kozen pizza en mochten het helemaal zelf beleggen, met veel muziek en gezelligheid. Toen hadden we happy hour wat niet zo happy was. We kregen na happy hour voor het eerst sailmail het was leuk opgevouwen en we moesten het allemaal tegelijkertijd openmaken. Een deel was alleen gaan zitten en de rest zat gezellig met elkaar op het maindeck.

Aan het eind van de middag kwamen we aan op st. Lucia, het was heel mooi en het water was donkerder dan bij Sint Maarten. Iedereen ging gelijk zwemmen, natuurlijk filmde iedereen weer met zijn go pro camera. Na het zwemmen werden veel meisjes hun haar ingevlochten. Daarna gingen we de super duper lekkere pizza avond eten, dat deden we door steeds verschillende rondes met nieuwe pizza’s te eten.

We hadden deze avond ook een avond programma. Lotte, Veerle en Reinder hadden een zelfgemaakt liedje geschreven voor mr. Roro of te wel Roland (iemand van de crew )hij vond het heel leuk. Daarna moest Rinske (iemand van de crew) zichzelf roasten omdat zij haar spullen was kwijt geraakt. Daarna ging het heel hard regenen en kwam het weekoverzicht, een filmpje van alle hoogtepunten van de week. Iedereen vond het een geslaagde week. Omdat we weer aan anker lagen draaide de trainees ’s nachts ankerwacht.

Groetjes Jane en Veerle