Hét alternatief voor havermout!

17 februari 2022

Beste lezers,

Vandaag begonnen we de dag met een heerlijke havermoutcake die Wout, Isalinde en Marith hadden gemaakt. We hebben afgesproken dat we dit elke keer in plaats van havermout gaan maken, want dit was veeeel lekkerder.

Vandaag was de derde toetsdag. Dit betekent dat het stiller moest zijn tijdens de zelfstudie. Bij de lunch kregen we een heerlijke tomatensoep. Iedereen vond dit lekker, het was vrij snel op.

In de middag gingen we een stukje varen alleen tijdens het hijsen van de Mainsail, scheurde het zeil. Gelukkig viel het mee, dus konden we door. We gingen even voor anker om te zwemmen en touwtyfen. De tijd ging snel voorbij, want al snel gingen we nog een klein stukje zeilen. Voor het eten gingen we voor anker bij Tobago Cays. Daar hebben we ook een reuze schildpad gezien naast de boot. Bij het avondeten kregen we stamppot met een heerlijke gehaktbal.

In de avond hadden we een super leuke dansworkshop van docenten Stef en Heleen. Daarna was er nog een klein feestje met heerlijk eten en drinken. Het was vandaag wisseldag, dat betekent dat we van bedden zijn veranderd. Iedereen moest dus al zijn spullen verplaatsen.

Morgen gaan we snorkelen bij de prachtige eilandjes, we hopen nieuwe schilpadden te zien!!

Groetjes,

Gwen en Louise J