Filmavondje én klimpark!

19/20 november 2021

Hee allemaal,

We kwamen vandaag aan op Tenerife! We mochten gelijk al gezellig de stad in met z’n allen. Heel erg leuk het stadje, leuke winkels en het was versierd met allemaal lampjes. We mochten zelf uiteten vandaag, heel erg gezellig! Om 9 uur moesten we terug op de boot zijn, dus rennennnnn om op tijd te zijn. In de avond hadden we een film gekeken op de kade, heel erg cool. We hadden een beamer op de kade gezet en toen keken we vanaf de boot.

Op zaterdag hadden we wat korter school omdat we naar een klimpark gingen! We gingen met de bus helemaal omhoog. Het begon niet zo chill omdat een van onze docenten viel en haar arm uit de kom kreeg. Inmiddels gaat het weer beter met haar: docent Sacha blijft gewoon aan boord!

Maar het klimmen ging gewoon door! We kregen eerst instructie en zo’n tuigje en daarna mochten we gaaaan. Je had verschillende niveaus qua hoogte. Wij deden de zwarte, en dat was het moeilijkst! Na het klimmen gingen we lekker eten op de boot en las Elise ons nog even voor. Ook kregen we onze tweede sailmail!

Doei!

Arnaud & Jet

Extra reis,
dit schooljaar!

We organiseren in 2021/2022 een extra Masterskip reis naar een heel bijzonder gebied. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Ga jij mee dit nieuwe vaargebied verkennen?