Excursie-dag (met ‘AVG’tje’)

6 januari 2022

Ahoy,

We zijn begonnen met een lekker bakje yoghurt en een stukje fruit. We moesten nog even studeren want het was natuurlijk 1 dag voor de volgende toets dag. Nadat iedereen hard had gewerkt tijdens de zelfstudie was het tijd voor een lekkere lunch. De lunch bestond uit broodje shoarma en vers brood met hartig beleg. Daarna was het natuurlijk tijd voor Happy hour. Alle trainees hebben samen weer de boot schoongemaakt.

Vandaag zijn we voor het eerst weer aan land geweest. Hier waren wij allemaal super blij natuurlijk. We werden in kleine groepjes naar het eiland gebracht. Voordat we hierheen werden gebracht moest iedereen zich klaarmaken. We konden niet echt spullen meenemen, want iedereen moest een klein stukje zwemmen en dus zouden spullen niet droog blijven. Nadat iedereen een beetje had rondgekeken op het eiland, had gezwommen of had lopen zonnen, deden we een spel met iedereen om elkaar beter te leren kennen. Het heette Across the Line waar persoonlijke vragen werden gesteld en je over een lijn moest lopen als je er mee eens was. Na het spel kreeg iedereen vrije tijd. Veel mensen hebben een strandwandeling gemaakt en een paar anderen hebben rotsen beklommen. We hebben allemaal mooie schelpen en koraal gevonden. Deze mogen we helaas niet mee terug naar Nederland mee nemen, want dat is illegaal. Dit vonden veel mensen jammer. Ook is er natuurlijk lekker gezwommen.

In de avond hadden we als eten een AVG’tje (aardappelen, vlees en groente). Veel mensen waren blij met dit eten, want we hadden nog niet eerder een AVG’tje gehad. Na het avondeten zijn er nog gezellig spelletjes gespeeld.

Dit was ons verslag over onze dag.

Groetjes Jot & Lara

Extra reis,
dit schooljaar!

We organiseren in 2021/2022 een extra Masterskip reis naar een heel bijzonder gebied. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Ga jij mee dit nieuwe vaargebied verkennen?