Een nieuw testfeestje!

31 maart 2021

Hoi allemaal,

Vandaag hadden we weer een coronatest, dit was tijdens de zelfstudie (super jammer natuurlijk). Hiervoor moesten we voor het eerst weer aan land. Na 10 dagen zeilen hadden we daar veel zin in. We gingen met kleine bootjes naar de wal. We liepen over een grasveld langs allemaal leuke kleurrijke huisjes. De test viel weer heel erg mee. We vonden het vooral leuk dat we het land op konden, dus vonden wij de test helemaal niet zo erg.

Kim, Meike en wij zitten in de feestcommissie en hadden voor in de avond een feestje georganiseerd. We hadden beneden in de main hold op het white bord geschreven of iemand een idee had voor een thema. Daar was een hele leuke uitgekomen. Het thema was dat iedereen verkleed ging als iets met de beginletter van je naam. Maddy ging bijvoorbeeld als moeder Maddy. En Roos ging als reiziger Roos. In de middag hadden we al brownies gebakken en die waren echt suuuuuper lekkol.

We begonnen de avond met een crewquiz. Van te voren hadden we alle crewleden gevraagd of ze een leuk feitje hadden over zichzelf. De trainees konden antwoorden met a, b, c of d. We hadden bijvoorbeeld als vraag: Wat voor huisdier heeft Iris? Het antwoord daarop was een chinees hangbuikzwijn.

De rest van de avond hebben we gedanst en lekkol gepartyd. Helaas moest het feestje al stoppen om half 10 omdat we de volgende dag weer begonnen met zelfstudie.

Liefs,

Maddy en Roosmarijn

Extra reis,
dit schooljaar!

We organiseren in 2021/2022 een extra Masterskip reis naar een heel bijzonder gebied. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Ga jij mee dit nieuwe vaargebied verkennen?