Een halve dag internshippies

7 mei 2022

7 mei alweer een hele dag aan land, de mast was nog steeds niet gemaakt. Deze Portugezen leveren helaas niet op tijd… De dag begon met zelfstudie, zoals altijd. Sommige mensen (zoals Marcel) hadden geen zelfstudie, omdat die al klaar waren met hun schoolwerk. Marcel heeft toen geholpen met de gally, om lunch voor te bereiden.

Na zelfstudie hadden wij een heerlijke lunch en daarna zoals gewoonlijk happy hour. Daarna hadden wij iets nieuws, internshippies. Deze keer waren de stages veel specifieker, want je ging een halve dag meelopen in plaats van een uurtje. Ik (Madelon) heb in de gally stage gelopen, maar ik hoefde pas om 3 uur in de keuken te staan. Dus ik ben nog een uurtje aan land geweest om mijn (laatste) ijsje te halen. Daarna heb ik heerlijk gnocchi gemaakt samen met Ceder en Jechonja.

Ik (Marcel) had een stage kapitein. Het was erg interessant, we hebben toen een lijstje met dingen afgewerkt. Op het lijstje stond wat er allemaal goedgekeurd moet zijn voor vertrek. Daarna waren we klaar en mochten we ijs gaan halen.

Om 6 uur hadden we avond eten, we aten lekkere gnocchi van Madelon en de anderen. Na het eten hadden we een speurtocht georganiseerd door Willemijn en Frederique. We moesten locaties van foto’s die hun hadden gemaakt zoeken. Daar moesten we een foto van maken en opsturen naar Fred en Will 🙂 de winnaars kregen iets lekkers. Er was ook een crew team zei hadden maar 3 foto’s van de 28. Ze zeggen dat ze serieus meededen maar dat geloven we niet :). Daarna hebben we gevoetbald eind-uitslag 2-1 door team Myrthe, Martijn, Marcel, Will, heb geen zin om iedereen op te noemen. 🙂

Madelon en Marcel