Een adembenemende natuurlijke lichtshow

30 mei 2021

Vannacht was er een natuurlijke lichtshow tijdens de wacht van 22:00-0:00 en van 0:00-2:00. Van grote afstand kwamen de dolfijnen door de fluorescerende algen naar de boot gezwommen. Adembenemend voor degenen die er bij waren. Te donker om vast te leggen voor degenen die er niet bij waren.

Vanochtend werden de laatste toetsen gemaakt en werd de zelfstudie afgerond. Een enkeling heeft nog een beetje extra tijd nodig en de anderen zijn klaar voor de Ship Take Over!

Vanmiddag werd een walvis gespot op wat kleinere afstand van het schip. Een aantal spuiten, maar ook de rug en de staart werden gespot. Af en toe zwemmen er een paar dolfijnen dicht bij het schip. Het is echt een voorrecht om met de Wylde Swan mee te mogen zeilen.

Vandaag werd de aftrap gegeven voor de wedstrijd bootje bouwen. Er zijn teams geformeerd en morgen worden de ontwerpen gepitcht. Aan het eind van de reis wordt de zeilregatta gehouden met 2 mooie prijzen. Er worden luistervinken gespot en geheime bijeenkomsten gehouden, de concurrentie lijkt groot.

Een dag met zoveel mijlpalen wordt natuurlijk afgesloten met een feest met thema!

Helene