De nieuwjaarsduik!

1 januari 2021

Vandaag moesten we helaas weer vroeg opstaan, maar met een fris begin van de dag. Eerst kregen we vers brood van koen, net uit de oven en het is echt superlekker. We zijn het jaar ingesprongen met een Nieuwjaars duik! We stonden met z’n alle op de rand van de boot en sprongen tegelijk het water in. Niemand heeft het over nieuwe voornemens gehad, dus iedereen had het naar zijn zin.

Bekijk de video van de nieuwjaarsduik:

 

In de baai van The Saints (een eilandgroepje dichtbij Guadeloupe) mochten de eerste groepen gaan mastklimmen! Met tuigjes aan ging de eerste groep naar boven tijdens happy hour. Het was het helder en ze konden heel ver kijken. Als je al onder begeleiding de mast in bent geweest mag je zelfstandig met een maatje naar boven!

In de avond aten we lekker Hollandse snert en brood. De dag erna haalden we het anker op en zetten we koers naar Sint Lucia, en tijdens de sailwatch zijn we in het donker langs Dominica gevaren en de volgende ochtend langs Martinique. We kunnen nu ook een koude douche nemen, dus iedereen is fris. Al is het een halve minuut per dag!

Elise en Daniël