De eerste lazy day: 1 januari

Het is de eerste lazy day, een dag waar de volledige organisatie in de handen van de trainees lag. Het is tijd voor een blog van Violette en Fiene!

We hoefden niet aan school vandaag, want het was lazy dayyy!! We mochten zelf de planning maken en koken, we gingen eerst snorkelen en daarna hadden de job’s bedacht om te gaan barbecueen op het strand. We begon   nen met een lekker ontbijtje van ei met spek, waarna we happy hour hebben gedaan en nog een lesje vissen van Danique gekregen.

Na het lesje werden we met de dinghy naar de Tobago Cays gebracht. Een deel van de groep ging alvast op een van de eilanden relaxen en de andere helft ging snorkelen. Tijdens het snorkelen hebben we van alles gezien, schildpadden, zeesterren, tropische vissen en nog veel meer.

Nadat de rollen waren omgedraaid en iedereen aan de beurt was geweest kon de barbecue beginnen. Een paar mensen waren aan het koken, anderen hadden een kokosnoot gevonden en probeerde die open te krijgen, nadat ze (lekker back to basics) lange tijd met stenen op de noot hadden geslagen ging het eindelijk op en kon iedereen van een stukje genieten.

Ondertussen waren anderen een lesje rugby en turnen aan het krijgen. Toen het donker was, was het ook tijd voor de nieuwjaarsduik!! Niet iedereen deed mee met de duik zelf, maar uiteindelijk stond toch een groot deel van de groep met een unox muts op het strand.

Al met al was het een hele geslaagde eerste lazy day en wij hebben nu al zin in de volgende!

Violette en Fiene