De eerste dag aan boord

22 maart 2021

Zondag ging ons avontuur van start. We begonnen met een vliegreis van 9 uur. Iedereen werd misselijk van het vele eten wat we aan boord kregen. Toen we op Sint Maarten arriveerden moesten we twee minuten in een bus van de landingsbaan naar de aankomsthal, we zaten op de achterste bank met koele zonnebrillen want wij zijn koel B). Toen moesten we onze bagage naar een tender tillen en slepen, Arwen had spierpijn gekregen zo zwaar was de tas. Met het kleine bootje gingen we naar de Swan en zetten we onze eerste stap aan boord! Helen was helemaal blij met haar bunk want ze lag lekker bovenin in een hoekje. We hebben kennis gemaakt met de crew en na het eten hebben we weerwolven gespeeld.

Na de eerste nacht aan boord hadden we lekker ontbeten. Daarna was het tijd voor selfstudy. Na de lunch hadden we onze eerste Happy Hour en we moesten stofzuigen en dweilen en drogen. Helen ging schuifelend drogen als Pipi Langkous want dat doet ze thuis ook altijd voor haar mama en dat is haar grootste talent. Daarna mochten we eindelijk zwemmen in de prachtige blauwe Caribische zee. En het was Wet Wet. Wij waren de eerste die er in lagen en met de onderwatercamera van Helen hebben we hele leuke foto’s gemaakt. Het zoute water was heel slecht voor ons haar. Daarna aten we Hutspot op de Cariben. Lekker toepasselijk.

Ps. We willen ijskoffie

Extra reis,
dit schooljaar!

We organiseren in 2021/2022 een extra Masterskip reis naar een heel bijzonder gebied. Er zijn nog een paar plekjes vrij!

Ga jij mee dit nieuwe vaargebied verkennen?